Jdi na obsah Jdi na menu

postavi-povolani

Speciální komando

 

 Tito útoční vojáci, vybavení americkou útočnou zbraní M4, výbušninou C4 jsou velmi vhodní převážně k rychlým přesunům, odstraňování větších cílů (auta, artilerie, radary, tanky) a nošení vlajek. Jejich nevýhodou je lehký samopal, se kterým na větší vzdálenosti netrefí ani tank, na kratší vzdálenosti je však přesná.

  Odstřelovač

Odstřelovač

 Odstřelovač, jak již z názvu můžeme poznat má za úkol střílet na vzdálené cíle. Jeho speciálně upravená odstřelovací puška dokáže nepozorovaně zabít nepřítele až na vzdálenost několika kilometrů. V Battlefieldu to využejete hlavně v budovách, na střechách, nebo na rozhlehlých mapách.

 Bojové jednotky


Voják 

.Typický voják. Hodí se pro boje proti pěším jednotkám, ale dokáže si poradit i s vozidly. Nosí s sebou Útočnou pušku M14A1 vybavenou granátometem, místo ručních granátů. Dále jsou vybaveni dýmovnicemi, které se skvěle hodí pro zamaskování oblasti, zejména v budovách

 Ženista

 Ženista

 Tento silný muž dostal do výbavy lehký kulomet M249, který je poměrně silný s velkým rozptylem. Hlavním úkolem této jednotky není ničit masové nájezdy nepřátel, ale doplňovat spolubojovníkům munici, kterou nosí v batohu na zádech. Vzhledem k těžkému batohu a kulometu je tato jednotka pomalá a nehodí se pro rychlé pozemní útoky.

 Palebná podpora

 Podpora

 Tento voják je vybaven jednorannou brokovnicí typu Remington a samozdřejmě nějakou výbavou navíc. Mezi jeho výbavu patří miny a nářadí potřebné k opravě spojeneckých vozidel. Miny dokáže pokládat, ale také odstraňovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář